Povesti de suuces cu Odoo

Cu un design modern si elegant, Odoo este una dintre cele mai bune optiuni pentru gestionarea resurselor unei companii.  Platforma este modulara, foarte flexibila, aplicatiile se integreaza perfect impreuna, oferind posibilitatea de a automatiza si urmarii resursele companiei in mod centralizat, online, si accesibil de oriunde cu orce dispozitiv.  Cu o istorie de mai bine de 15 ani, si cu un model de dezvoltare open - source, platforma a permis ca mii de dezvoltatori, si experti in afaceri, sa lucreze impreuna, rezultand cel mai mare ecosistetm de aplicatii din lume. 

Imbunatatirile permanente de utilizare aduse Odoo, sunt aplicate si solutiilor integrate. In cele din urma, cu lansari anuale regulate( in acest moment Odoo este la verisunea Odoo 15), platforma evolueaza mult mai repede decat orice alta solutie informatica penttru managementul afacerii.

POVESTI DE SUCCES CU ODOO SI OSOBI ERP IN ROMANIA

Eco Prod: firma specializata in productia si distributia de ambalaje alimentare si industriale.

Platforma Odoo  s-a utilizat pentru implementarea paginii web, integrare cu FGO, integrare cu PPD, generarea in mod automat a AWB-ului, validarea informaatiilor care vin de la ANF, etc.

Euromobila: companie producatoare de mobila tapitata, fondata in 2001. Fabrica de productie se afla in Giurgiu, si are o suprafata totala de 8000 mp, fiind una dintre cele mai mari din Romania.

Platforma Odoo  a fost implementata si dezvoltata pentru gestionarea vanzarilor, personalizarea produselor, gestionarea achizitiilor multi-moneda, stocurile si transferurile produselor intre locatii si depozite, generarea personalizata a rapoartelor catre clienti, furnizori, declaratiile D394, D300, D390, fise de cont si balanta de verificare, validarea informatiilor care vin de la ANAF.

Rotarexim firma specializata in productia de materiale pentru protocol (drapele, fanioane, stegulete), tipizate de orice categorie), tipografie, materiale promotionale publicitare si de afisaj, materiale didactice, indicatoare rutiere, etc.

S-a implementat platforma Odoo pentru planificarea comenzilor de productie, planificarea vanzarilor si gestionarea comenzilor de achizitie. 

Rotary Globartcompanie specializata in productia de materiale didactice (planse pentru cabinete scolare specializate, panografie educational didactica, cadrane educationale.

S-a folosit platforma Odoo pentru implementarea paginii web, expunerea cursurilor pe pagina  e-Learning, vanzarea produselor online pe pagina E-commerce.

EPC Consultanta de mediu: societate privata care ofera servicii de consultanta in domeniu protectiei mediului (proiecte: energie regenerabila, petrol si gaze naturale, transporturi, minerit, agricultura, managementul deseurilor si amenajarea teritoriului.

Odoo a fost utilizata pentru gestionarea documentelor( registrul intrari - iesiri), planificarea proiectelor si a sarcinilor de lucru, generarea contractelor, gestionarea flotei, validarea informatiilor de la ANAF. 

ALTE POVESTI DE SUCCES CU ODOO LA NIVEL MONDIAL

In lume, platforma este utilizata atat de companii cu un singur utilizator, cat si de companii foarte mari cu pana la 300 000 utilizatori.

Companii multinationale, precum Danone, Toyota, Glovo (aprovizionare si logistica), Prodeo Panama(constructii si managementul proiectului),  Anper SA. ( solutii de ambalare de inalta calitate), etc,  isi gestioneaza resursele si dezvolta afacerea utilizand Odoo.

Avantajele ERP