Odoo • Image and Text

     Modulul Surveys (Sondaje)


  • Este foarte benefic pentru o firmă să evalueze sau să obțină feedback pentru produsele și serviciile lor de la clienți.

  • Odoo are un modul excelent de gestionare a sondajelor pentru a ne ocupa de acestea: sondaje, voturi, feedback, nevoile unei companii sau ale unei organizații. 

  • Această caracteristică ne permite să obținem sugestii și feedback de la clienți și angajați.

Creați cu ușurință sondaje online atrăgătoare

  1. Proiectați și testați sondajul. Creați formulare de sondaj atrăgătoare și clare, fără efort, mulțumită blocurilor de construcție intuitive ale Odoo în care vedeți imediat cum arată. Editați conținutul oricând.

  2. Analizați răspunsurile. Nu este necesară sincronizarea rezultatelor cu baza de date. Odoo are grijă de ea automat! Obțineți rezultate și vizualizați graficele de rezultate în timp real.

  3. Distribuiți și colectați date. Partajați-vă rapid sondajele cu sistemul de partajare integrat Odoo. Comunicați despre sondajele dvs. în doar câteva clickuri.

Odoo • Text and Image
 Odoo • Image and Text


Simplu și intuitiv de la proiectare la analiză

Obținerea informațiilor nu mai consumă timp

Ușor de la început datorită unei interfețe extrem de ușor de utilizat, Odoo Surveys vă permite să creați și să editați sondaje fără efort. Răspundeți la nevoile dvs. de marketing și furnizați studii oricând. Executați statisticile, măsurați ratele de răspuns și extrageți analiza în câteva clickuri. Nu pierdeți timpul în proces și nu vă concentrați pe o analiză calitativă și cantitativă.