Odoo • Image and Text

Modulul Producție(Manufacturing)

Modulul de producție  Odoo ajută utilizatorul final să facă față complexității producției, gestionează facturile de materiale, planifică ordinele de fabricație, urmărește ordinele de lucru și  cuprinde cât mai multe caracterisici pentru a gestiona eficent o industrie producătoare. Modulul de fabricație este una dintre aplicațiile fundamentale în Odoo.  Întrucât modulul de fabricație este coordonat în mod excepțional cu inventarul Management, utilizatorul final își poate ține stocul automat actualizat cu fiecare procedură de fabricație.

Comenzi de producție : Gestionați produsele dvs. în linii de asamblare sau montaj manual.

Comenzi de lucru : Lansați producția de articole necesare în asamblarea finală a produselor dvs.

Comenzi de reparații : Gestionați reparațiile articolelor în garanție sau ca serviciu.

Odoo • Image and Text

Comandă de producție

Odoo Producție vă ajută să înlocuiți fiecare sisteme independente multiple pentru gestionarea funcțiilor dvs. de afaceri variate fiind concepute pentru a rezolva provocările de producție.

Gestionați produsele dvs. în linii de asamblare sau montaj manual.

Centre de lucru

Se definesc centrele de lucru în care se efectuează diverse operații în dependență de rutele pe care le-a selectat utilizatorul pentru ca materia primă să se transforme în produsul finit în diversele centre de lucru.

 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Raportare Eficacitate Globală a Echipamentului

Odoo Producție este capabil să crească eficiența în muncă a companiei, eliminând timpul de inactivitate in procesele de producție ale companiei, îmbunătățind vizibilitățile lanțului de aprovizionare, eficient în realizarea planificării resurselor și multe altele.

 

Listă de materiale

Detalii de comandă de lucru tipărire generând rapoarte PDF privind comenzile de lucru, Rapoarte MRP care oferă rapoarte PDF și XLS pentru module de producție, listă de materiale.

Odoo • Text and Image