Odoo • Image and Text

    Modulul Flotă (Fleet)


 • Soluția de la Odoo de gestionare a flotei vă ajută să aveți un leadership de bază, rapid în ceea ce privește forța de muncă, flota sau sarcinile de conducere.

 • Cu Odoo Fleet, puteți constata o funcționare fără probleme a flotei sau activități care bucură atât clienții cât și personalul din interior.

 • Sistemul de gestionare a flotei Odoo oferă următoarele avantaje pentru afaceri:

  * Întreținerea eficientă a istoricului flotei (model flotă, volumul motorului, locuri, plăcuță de înmatriculare, tip combustibil, înregistrare)

  * Înregistrează detaliile șoferului

  * Întreținerea detaliilor de asigurare

  * Înregistrarea și analizarea activităților de întreținere a vehiculelor.

  * Managementul contractelor de întreținere a flotei.

  * Urmărirea combustibilului.

  * Declarații Odometru.

Gestionați leasing și toate celelalte contracte


Supravegheați toate contractele pentru vehiculele dvs. și primiți un e-mail de avertizare atunci când contractele ajung la data de expirare a acestora.

Mai multe instrumente vizuale sunt puse în aplicare pentru a vă asigura că vă veți aminti să vă reînnoiți (sau să încheiați) contractul.

Organizarea serviciilor din jurul vehiculelor și comunicarea cu furnizorii de servicii calificați; gestionați facturile și notele. Stabiliți o poliță de vehicul în cadrul companiei dvs., precum și o poliță de asigurare pentru a vă gestiona flota în cel mai eficient mod.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Monitorizați toate costurile simultan


Identificați și urmăriți banii cheltuiți de compania dvs. pentru fiecare dintre vehiculele flotei.

Costurile recurente ale contractelor dvs., precum contractele de leasing și servicii sunt adăugate automat la contabilitatea dvs. la începutul fiecărei perioade a frecvenței specificate în contracte, în timp ce toate celelalte costuri, cum ar fi combustibilul și reparațiile, sunt adăugate automat în raport.Analiză și raportare


Afișați toate costurile asociate cu un anumit vehicul sau cu un tip de serviciu. Comparați diferite tipuri de costuri (care sunt cele mai multe costuri ale vehiculelor; ce servicii au fost efectuate pe care vehicule etc.) folosind instrumentul de raportare.

Obțineți informații cu adevărat utile cu privire la întoarcerea efectivă a fiecărui vehicul pentru a vă îmbunătăți investițiile în parcuri.


Odoo • Text and Image